Maskrosor och sommarlov

Idag har jag äntligen fotat lite natur igen! Så längesen jag har fotat det, det har mest blivit annat nu den senaste tiden. Dock blev det bara på maskrosor idag men ändå :D 
 
Nu har vi sommarlov! Eller nästan iaf. Vi har avslutning på onsdag så då ska vi vara i skolan någon timme, men sen är det officiellt S O M M A R L O V!! Måndag och tisdag spendereras som vanligt med lille Liam ;) inte mig emot! 
Man känner att sommaren är på kommande nu, solen lyser(har blåst och regnat och varit höstlikt nu i flera dagar innan) och det är ljust jättelänge på kvällarna, bara sommarvärmen som saknas nu...
 
Nu har jag stött på lite problem med min nya dator.... då jag skall redigera bilder på picmonkey eller pixlr så blir bilden helt annorlunda i färg  innan jag hunnit redigera den ännu.. I själva "biblioteket" i datorn ser den helt normal ut i färg... Någon som förstår mitt problem och vet hur jag kan lösa det?? Tacksam i mängder för svar!! 
 
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!