Bästa kvällen någonsin!♥

-bästaste snygga Top Cats gänget &jag♥-

Igår var då dagen som jag väntat på i ett halv år! Och så himla bra kväll det faktiskt blev sen! 

Jag och M gick först in till rummet där de förberedde sig inför uppträdandet för att ta kort med de stiliga männen, sen pratade vi en stund med en som tillhörde bandet.
 När de väl kom upp på scenen efteråt var jag som paralyserad! Visste knappt vad jag fått vara med om innan och sen helt plötsligt stod jag där längst fram, rakt framför sångaren i bandet. Alltså ni kan inte ens förstå min känsla då. Och de levererade - som vanligt förstås! 
Sen kastade de ut en keps med deras logo på ut i publiken, och inte bara en keps utan även en t-shirt, som jag fick tag i! Alltsååå hur starstrucked kan man egentligen bli! Dock var den svart så köpte även en vit t-shirt av dem sen efteråt som de signerade, samt en stor plansch. 

Ja hörni, den kvällen lever jag i evigheter på!♥ Tusen TACK bästa Top Cats!

Dagsutfärd norrut

Imorse styrde jag, mamma och pappa bilen norrut. Första destinationen blev Kuddnäs(i Nykarleby), gården där Zacharias Topelius bodde. Allt var bevarat och uppbyggt precis som det var när han levde där. Fler bilder därifrån kommer imorgon. 
 
Efter det fortsatte vi färden och kom sedan till Jakobstad. Åkte direkt till Sunds trädgård, en stor blomaffär, för att äntligen träffa min internatsroomie Jennie efter att ha varit ifrån varandra heeela sommaren! Åh, fick nästan tårar i ögonen när vi fick ge varandra en kram igen, såå saknad du varit♥
 
Då J's jobbpass var över för dagen mötte vi upp Sara för att gå till Friends&Brgrs och äta suupergoda hamburgare och pommisar. Så kul att få träffa S igen också och få prata av oss alla tre lite innan vi skiljdes åt igen och jag fortsatte utflykten med mitt resesällskap.
 
På eftermiddagen var det dags för vår sista stopp på utfärden, Aspegrens Trädgård. 
Där fanns mååånga blommor och andra trevligheter. Mer därifrån och från Kuddnäs får ni se imorgon, för nu är det sovdags efter en lång, intensiv men sååå rolig dag! :)
 
 
 
 
 
 

Favoriten i Juni - försenat inlägg

I och med mitt sommaruppehåll från bloggen så har även månadens favorit - inläggen hamnat lite i otakt. Från maj månad hittade jag dock ingen egentlig favoritbild så hoppade över det och gick över till juni direkt. Denna bild är fotad då jag kom hem från att ha hjälpt till lite på ett jättefint bröllop hela kvällen och natten(fotade lite där mellan varven också), och klockan 4 när jag cyklade in på vår gård var himlen så här magisk och vacker så bara måste dra fram kameran och fånga det på bild. 
 


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!