Korta skoldagar&nymålade naglar


Hade skoldag från 8.15 - 11.30 idag, såå skönt med korta dagar! Sedan vi slutade har jag lockat mitt hår och målat nya naglar :) har varit ensam på internatet sedan vi slutade och sånt är skönt också ibland.

Vill också tipsa om topplacket jag håller i på bilden↑. Det är från Leighton Denny och är så himla värt pengarna(för det kostar lite mer än ett vanligt billigt lack). Det torkar snabbt, gör naglarna hårda och håller länge. Ett lack värt att investera i om man vill ha fint slutresultat när man målat naglarna! Crystal Finish heter lacket :)

Victoria's Secret

Nu äger jag också en VS väska! Haha.
 

Förra helgen när jag hade kalas fick jag detta av min kusin. Har 3 body mists av Pure Seduction nu, fast alla är i olika storlekar! Men fick ju också nu body lotion och shower gel så det var en riktigt bra present ändå :) Ska försöka ändra om lite i mitt rum nästa helg och se var väskan passar in (de flesta VS tokiga flickors dröm är ju att ha en väska i sitt rum ;) ) och så har jag även köpt en annan inrednings detalj som jag ska visa upp när den hittat sin rätta plats! 

Äntligen helg!

-från förra helgen då jag besökte fagerö med några vänner och åt årets första hamburgare där-

-min bror fyllde 20 år i torsdags så vi var med familjen till Pancho Villa i stan, där de har världens godaste hamburgare!-

Nu är det helg igen och 5 veckor kvar i skolan innan sommarlovet tar över! 

I torsdags steg jag och Jennie upp tidigt för att åka in till stan i hopp om att bli en av de 50 första kunderna när H&M nyinvigdes, och få ett presentkort. Tyvärr blev Jennie 50:e och jag stod efter henne i kön så jag blev utan.. Men vi skall dela på det så det var ju snällt :) 
Men tänk vilka egoistiska människor det finns när det kommer till sådana saker då man får gratis grejer. Då vi kom dit och ställde oss i kön så räknade vi att det var ca. 45 styckna så vi båda skulle nog ha chans att få ett presentkort, men medan vi stod där och köade i mer än en timme så var det flera som smög sig förbi och ställde sig före alla andra i kön! Som tur var fanns det flera vakter där som höll lite koll och kunde föra iväg dem, men de såg inte alla som trängt sig före...  Nåväl, en av oss fick ju presentkort, så det blev nog värt den långa väntan och våra frusna fingrar och tår! :) Och H&M som nyrenoverats totalt är jättefint nu.

Ha en fin dag!♥Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!