Vintersolen

 
Nikon D3100 + 35/1.8
I går var det så härligt vacker sol när jag kom hem. Var bara tvungen att hinna få den på bild innan den gick ner. Bokehn där i bakgrunden och färgerna gör att bilderna blev bland favoriterna hittills iår!
 
 
 

Fototävling!

Nu är det då dags för det första "plusset", det lilla extra, som vi i fotogänget ska ha varannan månad. Denna gång blir det i form av en tävling för er, där priset är ett presentkort! :) 
 
kamda.se är en superbra webb-butik där man kan hitta det mesta som hör till kameran. Jag själv äger en fjärrutlösare och ett stjärnfilter därifrån. Och de har Fri Frakt. Något som också är bra är den snabba leveranstiden,även fast det skall hit till Finland!
 
Tävlingsregler:
1. Du ska fotografera en bild med temat "Nystart". 
2. Lägg upp bilden med en förklaring på din egen blogg, länka detta inlägg, och länka det du vill vinna från kamda.se.
3. Kommentera dethär inlägget att du är med, samt en länk till ditt eget inlägg.
4. Klar!
 
Vi i fotogänget väljer sedan ut en vinnare. 

Utedag på sjön!

 
 
 
 
Nikon D3100 + 18-55/3.5-5.6
 
Har varit till H's villa idag och satte ut nät i sjön. Intressant var det att se hur man gör det vintertid! Och mycket härligt att få frisk luft också. Älskar vinterdagar då man får vara ut på isen eller annars bara kan vara ute mycket. Då får nog kölden slänga sig i väggen, för det är något man inte har en tanke på då! :)


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!