Någonstans i Ålands Skärgård

 
 
 
 
För två helger sedan var jag med världens bästa revygäng till Åland. En helt underbar resa som inte kommer glömmas i första taget!! Blev tråkigt nog väldigt lite bilder tagna, men tog verkligen vara på tiden vi var där iallafall♥
När vi skulle åka tillbaka till campingen vi bodde på så stannade vi en liten bit bredvid och var ute och fotade hela gänget framför bussen vi körde i. Jag passade på att fota lite av den fina naturen på samma gång.
 
 
 
 
 

Picknick i gröngräset!

 
 
 
 
Nikon D3100 + 35/1.8 G
 
I fredags var det så underbart vackert väder! +28 grader tror jag. Jag och Michelle hade planerat en riktig dunder-picknick i flera dagar, och nu var det äntligen dags för den :) Det blev en mysig stund tillsammans, och en perfekt picknick. Måste självklart göras om i sommar!♥
 
Nu har jag även sommarlov och därmed slutat nian! Skolavslutning på lördag kvarstår, sen är allt med högstadiet klart. Skööönt!
 
 
 
 
 
 

Sneakpeak från photoshoot med Michelle

Som rubriken lyder får ni här en liten tjuvkik på en photoshoot jag hade med Michelle för ett litet tag sen. 
 
-Michelle upp i dagen! Kameran i ena handen, telefonen i den andra och snygg som jag vet inte vad!♥-
 
Det har ju varit lite låg updatering här nu senast men det har varit mycket i skolan och på kvällarna med glasskiosken jag skall jobba med i sommar osv. Så bloggen har fått stå och eka lite grann... Men nu är alla prov i skolan över och jag har börjat jobba i kiosken på helgerna och det är bara 2 veckor kvar i skolan!!! Så nu skall jag återuppta all förlorad tid med bloggen :) 
Det kommer komma fler foton av fina Michelle nån gång, och även några natur foton från ett ställe som vi var och fotade på förra helgen. Följ mig på instagram @_jrphoto_ för att se var jag varit och fotat och så kommer jag även börja uppdatera oftare där nu också! 
Men först----> iväg till Åland över helgen med bästaste revygänget! Längtaaaar♥
 
 


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!