Månadens tema: Glädje

Temat för denna månad tillsammans med de andra i fotogänget var Glädje. Jag tyckte det var ett ganska lätt-tolkat tema eftersom det kunde vara vad som helst som gör en glad. Valet föll på en riktigt nytagen bild, från photoshooten med Jennie&Jennifer i torsdags. Det jag tycker har att göra med glädje i denna bild är vädret(!) som faktiskt var soligt efter flera dagar med snö och regn (dock blåste det lite och var lite kyligt men det märks ju inte på bild ;) och den andra orsaken till bildvalet är att man blir glad av att få ha fina vänner runt omkring sig! :) 
 
Vad gör er glad? 
 

De andra som är med i fotogänget är bl.a dessa:
Alma, Linnea, Magda, Julia, Sofie, Amanda (kommer säkert fylla på listan senare)
 
Just nu är det flera som ändrar om på sina bloggar eller håller på att göra ny blogg osv, så länkar bara de som är aktiva på sina bloggar denna gång! 
 

Vad hände med vårkänslorna?


-oredigerade mobilbilder-

Är det här ett skämt eller?! Det är inte 1:a april förrän imorgon!! 
Nej, det var ju inte riktigt såhär det ska se ut när man ändrar till sommartid och har sökt reda på vårkläderna och vårkänslorna smugit sig fram lite... Nåväl, får hoppas att det smälter bort lika snabbt som det kom!

Är iallafall påväg till skolan nu efter 3 dagars ledighet. Hade en inlämningsuppgift att jobba med igår så vi fick vara lediga. 2,5 skoldagar väntar och sen påsklov med 4 dagar ledigt igen! :)


Tillbakablick i arkivet

-Arkivbilder-
 
Tog en tur tillbaka i arkivet för att se vad jag bloggade om för ca. 1 år sedan. Egentligen tyckte jag min blogg verkade ganska tråkig överlag, men vissa inlägg var mycket mer välskrivna och vissa var riktigt spontana med bara en kort text. Skulle gärna vilja falla tillbaka till den stilen på inlägg igen, för nu när jag bloggar så sällan så "glömmer" jag bort lite hur man skriver blogginlägg... Det är lite synd men skall försöka bli bättre på den fronten! :) 
 
Tyckte dessutom det var dags att liva upp mig själv med lite färg då det bara regnar ute..


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!