#kamerapåväg!!

Förra fredagen, på midsommarafton beställdes denna goding hem! Kunde det ha blivit en bättre midsommar va? :) Har några foton från den dagen som kommer upp inom kort. 
 
Då jag beställde kameran så fanns den inte i lager. Det stod att den var beräknad att komma in igen på måndagen därefter. Den kom in på tisdagen och jag kollade mejlen varje dag, flera gånger per dag hela veckan för att se om de skickat något mejl på att den farit med posten. Blev lika besviken varje gång jag såg att de inte skickat något.. Skickade iväg ett mejl till cyberphoto, därifrån jag beställe, för att få reda på var den fanns. Det kom aldrig något svar på det och jag började fundera varför det aldrig hände något... Så igårkväll slog det mig! Tänk om mejlen hamnat i skräpposten! Jag såg efter och däääär var att paketet hade skickats i onsdags, och även svar på mitt mejl till deras kundtjänst :) Bra service har de iallafall.
 
Men jag vill ju ha min nya kamera nuuuuuu! Hoppas jag blir nöjd med den. Har ju inte provat en sån förut. Men alla säger den är jättebra så jag litar på dem då ;) 
 
Godnatt fina ni♥

Tillbaka!!

Nikon D3100 + 35/1.8 G
 
Tjenare! Nu är jag återigen tillbaka på banan efter lite uppehåll. Har påbörjat sommarlovet genom att jobba jobba och återigen jobbat. Enda dagen jag varit ledig var i måndags, jobbade sju dagar i sträck första sommarlovsveckan. Ännu känns det iallafall inte som att vi har långledigt :D Men väldigt fint väder har det varit dessa två första veckor men nu har det vänt och är värsta höstvädret... Hoppas det vänder tillbaka snabbt!! 
 
Har också fått veta att jag skall få påbörja min frisör-utbildning i höst! Yee♥
 
Har massor med naturbilder och lite examensbilder osv. att visa er så bered er på många bilder framöver! :)


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!