Hösten är snart här

Nikon D3100 + 18-55/3.5-5.6
Det märks tydligare och tydligare för var dag som går att hösten är påväg. Vinden känns kyligare, luften blir mer "höstlik", fåglar som åker söderut, och löv som singlar ner från träden.
Bilderna här ovan är från oktober -12 men snart ser nog löven ut såhär igen!
Jag gillar hösten. Man kan börja ha det mysigt med ljus, klä sig i varma kläder såsom stickade tröjor och mysiga stickade strumpor, stora halsdukar osv. Hösten är nästan bättre än sommaren ;)
 

Summerflowers♥

Nikon D3100 + 35/1.8 G
En riktig sommarbild.
Gillar både bilden och redigeringen mycket! Har kanske inte nämnt det någongång, men ett av mina favorit foto-objekt är verkligen blommor och närbilder. Och speciellt då dessa blommor, har åtminstone 10 i varje sommarmapp på hårddisken från iår ;) Men håll med om hur fina bilderna blir med sådana bilder!
 


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!