VARFÖR?!

Varför måste man ha PUK-kod på telefonen........ Andra gången jag har fått på denna kod nu, och som vanligt skall sånt hända just vid "storhelger" så nu kan det hända att jag måste vara utan telefon i flera dagar om telefonoperatören inte svarar imorgon... GAAAAAAH blir galenn!!

Långhelg!

-två arkivbilder som jag redigerat lite i instagram-

Redan igår tog jag helg. Skulle bara haft två lektioner från morgonen idag, så vi frågade om vi fick göra någon uppgift hemma istället, och det fick vi! Därmed har jag 3 dagars ledighet :) Skönt!
Är just nu hos min syster och bara chillar. Ska ut på en promenad lite senare och så bad hon mig baka något så det ska jag väl göra snart. 
Har inga planer över helgen, även fast det är halloween.. Just nu ser det mest ut som att jag stannar hemma med mamma&pappa. Fast jag hellre skulle göra något kul med några kompisar. Menmen, får se hur det blir. 
Ska ni göra något speciellt över halloween?♥

Ännu ett youtube klipp..

(Tur att film och video hör till fotografering, så jag med gott samvete kan dela med mig av klipp som jag gillar utan att gå allt för långt utanför ämnet på bloggen, haha.)
Tyckte detta var så himla kul, och speciellt om man minns vilka som medverkade i melodifestivalen iår! 
 
Hittade det inne hos Hanna, jättefin och intressant blogg så ta er en titt där :) 


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!