Tisdag 30 december

-fotade med mobilen och helt oredigerade-
Har fastnat lite för panorama foton nu. Det är en så häftig "effekt" man tillför i bilderna och man får ju med mycket i bild, som om man hade ett riktigt vidvinkelobjektiv! Dessa ovan är från min och mammas promenad idag. Kommer definivt fota massor med detta framöver, har inte riktigt tänkt på det innan hur coola foton man får av det :D
Brukar ni fota i panorama-läge nån gång?
 

2014 snart förbi

-we♥it.com-

Ja, snart är år 2014 bakom oss. Kommer bli så konstigt och ovant att säga 2015.. Fast det tycker man ju varje år, samma sak när det skulle bli 2014, 2013, 2012 osv :D

Imorgon ska jag gå igenom de få bilder jag har från julen och visa er hur min jul såg ut. Kan medge att den inte var så händelserik men det är skönt att bara vara också. 
Nu ska jag fortsätta se en film och mumsa i mig pistachnötter♥
Ha en fin kväll!

Sista chansen!

Eftersom jag lyser med min frånvaro kan ju ni lysa med er närvaro och slänga in en fråga till min frågestund ;) (om det nu alls finns några som fortfarande följer mig och min tråkiga blogg när det aldrig uppdateras något här..)
Kommer sammanställa alla frågor i ett inlägg denna vecka så håll utkik om ni är nyfikna på om jag fått några frågor! 
 
 

 
 


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!