Månadens tema: Djur i natur

Nu hänger jag jättemycket efter med allt bloggande.... Har väl knappt bloggat nu på två veckor. MEN vet ni vad?? Nu är jag datorägare igen! Det blev en 17" ASUS, rätt dyr var den men hoppas att den är bra då också. Hittills har den krånglat lite, och den känns lite trög ibland och lite skum, men kan hända att jag ännu inte är van med den bara. Får hoppas på det iallafall ;) 
 

Temat för april fick jag välja, och jag bestämde "Djur i natur" eftersom jag själv tycker det är så roligt att fota just djur och speciellt utomhus. Man vet ju aldrig riktigt vad djur hittar på, så man får rätt naturliga bilder på dem :) 
Min bild fick bli en från förra sommaren, på ett litet sött lamm! 
 
Här är några av de andras bilder på deras bloggar: Michelle, Molly, Sofie
Som jag skrivit tidigare är det flera av oss som inte har så mycket tid till bloggarna just nu och vissa gör om på sina bloggar och har lås på dem osv. Så alla har inte möjlighet att vara med varje månad, men vi länkar de som är med iaf! :) 
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Söt :D

2015-05-17 @ 13:12:31
URL: http://blogofphoto.webblogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!