Måndag

-snaart kommer det komma riktiga bilder och inte bara mobilbilder o. quotes, håll ut!-

Nu var helgen över och även vår revy.. Så sorgligt men allt har ett slut, även roliga saker :( Men det blev iaf en bra sista föreställning, alla var nog nöjda efteråt och så mycket beröm vi har fått för vår revy även iår! Festen efteråt var inte heller så dålig och slutade först på morgonen ;) Saknar redan hela gänget, men vi har ännu en resa i maj kvar, så än är inte umgänget över helt. 

Har riktig ångest att vara i Vasa nu förtiden. Vet också anledningen till det, men det är ju tur att jag inte har så jättelång väg hem ändå så kan nog åka hem någon gång mitt i veckan. 

Ha en fortsatt trevlig början på veckan!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!