Äntligen helg!

Livet på frissalinjen där lite vad som helst kan händ... Visst blev det snyggt? ;) Ni skymtar ju en liten blå slinga där bak också.
Haha, nej det är inte riktig hårfärg, utan en såndär "spray" som man brukar spraya i små barns hår när de varit till frissan. Men har faktiskt planer på att göra några ljusa slingor(dock inte så många!) nästa gång jag färgar håret :) Vad tror ni om det?
 
Nu är helgen här ännu en gång, veckan har gått både långsamt och snabbt om vartannat. Igår började vi först kl. 14 så jag, Jennie och Jennifer var ute på en liten photoshoot på förmiddagen. Ska redigera några av bilderna ikväll så får ni se :) Har inget som helst inprickat för denna helg, som dessutom blir en långhelg för vi får vara lediga på måndag! Ser framemot nästa vecka, den kommer bli bra har jag på känn.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!