Biotime!

-bild från min instagram-
 
Förra veckan var jag, Miili & Ida på bio. Så kul med bio i vår stad igen, det har inte funnits någon bio på kanske 8 år där, så nu när det finns en ny borde man ta tillfället i akt och besöka den lite oftare! Vi såg iallafall skräckfilmen Poltergeist, som egentligen inte var speciellt läskig. Ibland blev man lite överraskad av vissa händelser vilket var väl lite skrämmande, men annars var den ganska overklig och det gör inte en skräckfilm så läskig xD Personer som är rädda för clowner kan kanske påverkas lite mer av det läskiga, men jag har inget emot clowner. I övrigt gillade jag filmen. 
 
-googlebild-
 
Hittade ingen svensk beskrivning av filmen på nätet, men sök på wikipedia så hittar ni en engelsk beskrivning om ni vill veta mer vad den handlar om! Vi såg filmen från 2015, finns en äldre också som är från 1980-talet.
 
 
 
Postat av: MATILDA ROSQVIST

måste se den!

2015-06-08 @ 09:48:35
URL: http://matildays.se
Postat av: Emma

Åhh, skräckfilm! Men har faktiskt lite svårt för clowner :'D

2015-06-08 @ 13:55:55
URL: http://engstromemma.devote.se
Postat av: Julia

kul med bio :)

2015-06-08 @ 19:51:50
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Postat av: Mathilda - PHOTOGRAPHS

Åh, Poltergeist vill jag med se!

Jag har förresten en tävling just nu på min blogg där man har chansen att vinna ett egendesignat mobilskal - du får väldigt gärna vara med och delta om du känner för det! :)

2015-06-10 @ 21:48:13
URL: http://bymathilda.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!