Page 1 of 365, chapter 1

-alla bilder från we♥it.com-
 
Så var ännu ett år förbi och ett nytt påbörjat. Vart tar tiden vägen egentligen?! Hade nog ett helt bra nyårsfirande med några vänner igår, bättre kunde det ha varit men även sämre så jag är nog helt nöjd! Tack för igårkväll underbara ni♥ 

Brukar annars inte ha några nyårslöften men iår kom jag på ett, riktigt i slutet av året, nämligen att bara äta godis varannan månad. Skulle inte vilja godisstrejka helt eftersom att det inte är bra att förbjuda saker helt, men att bara tillåta godis varannan månad tycker jag är helt okej, och därmed sparar lite pengar också ;) Egentligen har jag inte ätit godis så ofta förut, men när jag flyttade till Vasa har det blivit mer och mer eftersom vi bor så nära två mataffärer så det är lätt hänt att man blir sugen på godis och går iväg dit. Men nu blir det ändring på det! 
Och så har jag på gång en skönhetsblogg! Då det ändå är ett så pass stort intresse för mig och nu när jag går på frissalinjen så tänkte jag att det kunde vara smart att ha en sån blogg också. Hoppas bara att jag orkar hålla igång två bloggar samtidigt!
 
Gott Nytt År på er!
Postat av: olivias | mode, foto & vardag

svar: Tack så jätte mycket, detsamma! :)

2015-01-01 @ 16:11:17
URL: http://olivias.webblogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!