Månadens tema: Porträtt utomhus

Vet inte om jag har lagt "fotogänget" inläggen i någon annan kategori eller om jag faktist inte har haft tid att vara med i utmaningen sedan i påskas. Hallå, det är snart ett helt år sedan!! Hoppas att jag bara lagt inläggen i fel kategori... :P Måste ta reda på det där någon dag! 
Anyway, här är min bild för denna månad som ju då hade temat porträtt utomhus. Kunde inte bara välja en bild så gjorde ett litet collage istället.
Helt vanliga självporträtt bara, hade ingen riktig inspiration för att vara desto mer kreativ :D Dessutom var jag genomfrusen efter kanske en halvtimme och jag ännu inte hittat någon riktig favorit, så de blev lite som de blev haha..
Postat av: MATILDA

Så fin!

2015-01-19 @ 16:34:52
URL: http://matildays.se
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Fina bilder!

2015-01-22 @ 12:41:58
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Angelica Bengtsson Fotografi

Fint! :D

2015-01-22 @ 18:48:02
URL: http://angelicabengtsson.blogg.se
Postat av: Malin Lindgren

Så jäkla fina bilder!! ♥

2015-01-23 @ 19:20:18
URL: http://malinviola.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!