Lång skoldag


-från förra veckan, har börjat platta mitt hår nu och trivs med det, skulle jag inte gjort för en tid sedan-

Hade en 9,5 h skoldag idag. Börja halv 10 och skulle sluta kl. 18 men hade kundarbete och det tog så lång tid att färga min kund(hon hade mega tjock och lååångt hår!!) så det drog över tiden och jag sluta först kl. 19.. Det tog ca. 4 h från att jag började färga tills hela håret var klart och även urtvättat och fönat. Menmen, det är ju bra att få veta hur det kan vara sen när man börjar jobba som frisör. Det kan bli långa dagar. Var helt slut när jag kom från skolan så sov i någon timme.

Men det som får mig att orka just nu är vårt nya fina internat♥♥ trivs såå bra här och är så glad att vi äntligen fått flytta in. 

Nu är det dax att sova, en ny liknande dag väntar imorgon, Godnatt!

Postat av: Malin Lindgren

Men vilken lång skoldag, är det ens tillåtet??

2015-01-29 @ 15:46:24
URL: http://malinviola.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!