Snart är det vår!

Det var så underbart ljus ute för någon kväll sedan. Det kändes nästan som att det var vår! Men en liten tid är det nog kvar innan det blir vår på riktigt.
 
Postat av: Malin Lindgren

Gud vad härligt, ser verkligen fram tills våren!

Sv:Ja, ört att det är lite annorlunda, min pojkvän var i Finland för att vara med och lära ut på något militärläger förra året och han sa att det inte riktigt var det samma ;) Jaha, har han vart med länge eller är det första gången? då kan jag tänka mig att det är en utbilding till militär han går. :) GMU är en förkortning för grundläggande militärutbildning, den görs innan man kan utbilda sig vidare till exempelvis kustjägare (som min pojkvän ska bli). :)

2015-02-23 @ 21:21:03
URL: http://malinviola.blogg.se
Postat av: Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Åh så fint! Och visst längtar man efter våren nu! :)

2015-02-24 @ 12:10:53
URL: http://yohannafotograferar.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!