Dragsvik

 -på första bilden står soldaterna uppställda innan de började marschera o. på andra bilden är det "första hjälp"-soldater som ser på när de svär faneden.-

I lördags for jag, mamma&pappa med buss kl. 5 på morgonen ner till Dragsvik(bussresan tog 6h ner och lika länge upp tillbaka..) där min bror är i militären. De hade öppna portarnas dag där så soldaterna marscherade lite hit o. dit och svor faneden. Sedan fick vi gå runt där och se lite hur det såg ut där de sover, vilka fordon de använder ibland osv. Vi fick ärtsoppa till lunch med pannkaka till efterrätt. De hade också någon utställning där med olika vapen som man fick se på. På eftermiddagen satte vi oss i bussen hemåt igen, då kom också min bror med oss. Var hemma vid 22-tiden. Riktigt rolig dag var det nog! :)
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!