Dagsutfärd norrut

Imorse styrde jag, mamma och pappa bilen norrut. Första destinationen blev Kuddnäs(i Nykarleby), gården där Zacharias Topelius bodde. Allt var bevarat och uppbyggt precis som det var när han levde där. Fler bilder därifrån kommer imorgon. 
 
Efter det fortsatte vi färden och kom sedan till Jakobstad. Åkte direkt till Sunds trädgård, en stor blomaffär, för att äntligen träffa min internatsroomie Jennie efter att ha varit ifrån varandra heeela sommaren! Åh, fick nästan tårar i ögonen när vi fick ge varandra en kram igen, såå saknad du varit♥
 
Då J's jobbpass var över för dagen mötte vi upp Sara för att gå till Friends&Brgrs och äta suupergoda hamburgare och pommisar. Så kul att få träffa S igen också och få prata av oss alla tre lite innan vi skiljdes åt igen och jag fortsatte utflykten med mitt resesällskap.
 
På eftermiddagen var det dags för vår sista stopp på utfärden, Aspegrens Trädgård. 
Där fanns mååånga blommor och andra trevligheter. Mer därifrån och från Kuddnäs får ni se imorgon, för nu är det sovdags efter en lång, intensiv men sååå rolig dag! :)
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!