Bästa kvällen någonsin!♥

-bästaste snygga Top Cats gänget &jag♥-

Igår var då dagen som jag väntat på i ett halv år! Och så himla bra kväll det faktiskt blev sen! 

Jag och M gick först in till rummet där de förberedde sig inför uppträdandet för att ta kort med de stiliga männen, sen pratade vi en stund med en som tillhörde bandet.
 När de väl kom upp på scenen efteråt var jag som paralyserad! Visste knappt vad jag fått vara med om innan och sen helt plötsligt stod jag där längst fram, rakt framför sångaren i bandet. Alltså ni kan inte ens förstå min känsla då. Och de levererade - som vanligt förstås! 
Sen kastade de ut en keps med deras logo på ut i publiken, och inte bara en keps utan även en t-shirt, som jag fick tag i! Alltsååå hur starstrucked kan man egentligen bli! Dock var den svart så köpte även en vit t-shirt av dem sen efteråt som de signerade, samt en stor plansch. 

Ja hörni, den kvällen lever jag i evigheter på!♥ Tusen TACK bästa Top Cats!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!