Mina naglar för en tid sedan.

Som många redan vet så är jag superdupermega intresserad av skönhet. Jag går ju på frisörlinjen just nu och för några år sedan fastnade jag även för nageldesigns och gjorde ibland lite mer avancerade naglar och ibland lite enklare(dock inga stora konstverk). Tråkigt nog så tycker jag att tiden inte riktigt finns för att göra såna naglar numera, men hoppas att jag kommer hitta tillbaka till att sätta mig ned och göra nagelkonst och även utvecklas mera inom det snart. (Problemet är också att jag inte har tålamod att sitta och vänta att det skall torka ordentligt, så de förstörs alltid om jag faktiskt försöker sätta ner tid på dem..)
 
Nåväl, det jag ville komma fram till så är att för några månader sedan så gjorde Lina gelnaglar åt mig. Har aldrig provat det förut, så det var spännande! Har haft shellack naglar för ungefär ett år sedan, men det är inte riktigt samma sak. 
-instagrambild, därav kvalitén...-
 
Såhär såg de ut, natur-rosa med lite detaljer och jag var jättenöjd över dem! Det är ingen förlängning på dem utan endast mina egna naglar, men de blev superhårda av gelen så de gick inte av fast de blev rätt långa innan jag filade ner dem. Hade dem i ungefär 1 månad, då var det en ganska bred(lång?) utväxt av min egna nagel, och så var de så långa så det nästan blev för mycket och jag inte orkade ha dem längre. Dock blev mina naglar jättesköra och gick av av minsta lilla efteråt, så det sliter rätt mycket att ha gelnaglar, men tror också att det berodde lite på att jag hade för dåliga nagelfilar också när jag filade ner dem.. Men nu är naglarna starka igen, och vem vet, kanske gör jag gelnaglar till sommaren igen? ;)
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!