Lätt skoldag.

Hade en riktigt enkel skoldag idag. Började 9.15 och skrev ett väldigt lätt kemiprov. Det tog kanske högst 15 minuter att skriva. Sedan hade vi innebandy på gymnastiken. Efter maten hade vi 1,5 moddelektion, fick sluta halv 2 istället för 2. Så nu har jag myst ner mig under min världssnygga USA filt(♡) med naturella cashewnötter, citron mineralvatten och så lite inspiration på we♥it. Helt okej eftermiddag medan regnet smattrar utanför. Ikväll blir det att läsa till finskaprov som vi har imorgon. Kan ingenting där så tror inte att det kommer gå så bra.. Kanske borde man sova en stund så det finns ork att läsa på provet sen ;)
Postat av: elin

sv: han är född i Finland i Vaasa (stavas det så?) så jag har hela pappas släkt från Finland! Dock flyttade de hit för ca 40 år sedan så har ingen släkt där nu :)

haha jag med! älskar weheartit!

men åh tack så mycket! din med ♥♥

2014-11-04 @ 19:03:27
URL: http://mattilas.webblogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!