Bloggen är under konstruktion ett tag.

Yep, nu har min fina vän Nathalie hjälpt mig att ändra bloggen lite. Ännu syns inga stora förändringar, förutom årsarkivet och menyraden som tidigare var horisontell och följde med när man scrollade neråt. Nu har jag en sidomeny igen som ännu ska designas och pysslas med lite, en ny header är kanske på kommande snart och lite andra roligheter. Får se vad vi hittar på ;) Nathalie är så duktig med att koda designer så tror nog detta blir bra! 
 
Det som det är mest akut med just nu är att få fler inlägg att synas på framsidan. I nuläget är det ju bara 3 inlägg som syns.. :/
 
Någon som vet hur man fixar det? Det verkade vara lite klurigt... 
-bjuder på en frostig arkivbild från förra vintern, eftersom det är frost i naturen idag!-
Postat av: Julia

fin bild :)

2014-11-03 @ 11:56:46
URL: http://jjuliees.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!