Snart jul!

-Ett lite misslyckat försök till en fin snöbild förra året, men den får duga-
 
Snart är det jul och jag känner ingen riktig julkänsla ännu.. Vet inte riktigt vad det beror på. Snön har ju äntligen anlänt och det ser nog ut som att den kommer hållas kvar till julafton iallafall. Vi har även jullov nu så egentligen är det inget som fattas. Men imorgon eller på tisdag skall jag baka pepparkakor så hoppas att julkänslan smyger sig på då!
Har ingen riktig foto-inspiration just nu heller... Tror kanske att det kan bero lite på att kameran mest har fått samla damm denna höst eftersom jag har bott i Vasa och där har vi inte gjort så roliga saker som passar att fotografera. Och gör vi något kul så är det ju oftast genom telefonen som minnena fångas. Ska iallafall bli bättre på att ha med kameran nu på vårterminen till Vasa så att vi får fotografera mycket! Vi flyttar även till ett nyrenoverat internat någon vecka efter att vi börjat i skolan igen efter julen, så då kommer nog livsglädjen tillbaka hoppas jag!
Livsglädjen ja.. Kan man kalla det så? Nästan hela hösten har jag känt mig helt hopplös och som att jag inte riktigt räcker till till allt. Berättar inte det till så många förutom mina närmaste vänner, men inte ens dom vet om allt. Egentligen vet jag inte själv vad jag håller på med just nu, men känner att jag behöver en förändring!
Under jullovet skall jag iallafall måla om i mitt rum så kanske det ändras lite då. Och så skall jag ta tag i en annan sak också som kanske ger mig livsglädjen tillbaka! Mer om det kanske kommer senare..
 
Nu skall jag sluta svamla en massa onödigt och åka till lokalen på revymöte! 
Ha en fin kväll alla fina♥
 
 
 
Postat av: Amanda

Vilken riktigt bra och fin blogg!:)
Kram

2014-12-21 @ 16:43:25
URL: http://mandanellie.blogg.se
Postat av: G I N A ~

tyckte den var fin! :)

2014-12-21 @ 17:34:24
URL: http://kissen.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!