Datordjungeln....

Åh denna djungel bland datorer.. Har varit i behov av en ny dator nu i nästan ett helt år så det börjar verkligen va på tiden att jag får en ny inhandlad snart! Frågan är bara, vilken ska man välja.....? Denna gång ska jag köpa en dator med större skärm än den jag haft innan för att se bilderna ordentligare när man redigerar dem. Och så ska den vara lätt, min gamla är världens tegelsten.. Har funderat på ASUS för det är en sån jag haft tidigare, och har hört att deras datorer borde vara bra i allmänhet, men det kan ju finnas andra också som är bra. Gaah, blir tokig av såna svåra val. Kanske bäst att åka till en riktig datoraffär och hoppas att de kan hjälpa mig med valet! 
 
Vad har ni för dator? Är den bra? 
 
Ps. fast det är en mac med på bilden så kommer jag ändå aldrig köpa en sån! ;)
Postat av: Emma

Skulle faktiskt gärna vilja ha en mac dator! :)

2015-04-15 @ 17:29:26
URL: http://engstromemma.devote.se
Postat av: Annelie

haha, nu vet jag ju att du inte vill ha en, men jag har en macbook pro och den är bland det bästa som har hänt mig. skulle aldrig kunna byta tillbaka till pc :) kram

2015-04-18 @ 21:01:05
URL: http://lie7.for.me
Postat av: Olivia

Haha vafö itt mac? Dyr jo, förståss ..

Svar: Jao, dyyr men siekärt sku e va braa ti haa :D Men tyckt itt ja byöva lägg rektit så mytchy pengar på in dator hison gangon ;)
Julia R.

2015-05-01 @ 13:35:38Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!