Picknick i gröngräset!

 
 
 
 
Nikon D3100 + 35/1.8 G
 
I fredags var det så underbart vackert väder! +28 grader tror jag. Jag och Michelle hade planerat en riktig dunder-picknick i flera dagar, och nu var det äntligen dags för den :) Det blev en mysig stund tillsammans, och en perfekt picknick. Måste självklart göras om i sommar!♥
 
Nu har jag även sommarlov och därmed slutat nian! Skolavslutning på lördag kvarstår, sen är allt med högstadiet klart. Skööönt!
 
 
 
 
 
 
Postat av: MATILDA

åh vad mysigt och gott ;D

2014-05-29 @ 14:30:21
URL: http://matildays.forme.se
Postat av: vanja

sv: vad gullig du är, jag inspireras inte så mycket av henne dock men blir ändå glad att du säger som du tycker. Har fått höra det förut faktiskt och ibland är det inte alltid roligt att få sånna kommentarer när man försöker göra allt för att sticka ut men aja :)

2014-05-29 @ 20:09:16
URL: http://vvanja.blogg.se
Postat av: Emma

Oj, så mysit det ser ut! Jätte fina bilder också! :D

2014-06-01 @ 09:19:55
URL: http://momentsofjoy.blogg.se
Postat av: Jasmine

Åh, så trevligt! Jag älskar picknick. :)
Kram

2014-06-02 @ 15:49:06
URL: http://rosanatt.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Tjena! Kul att du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Julia, född 1 april -98. Finlandssvensk tjej som studerar första året till frisör. Det har varit en dröm i många år. På min fritid fotograferar jag nästan allt jag ser och mycket mer. Det är i stort sett det mitt liv går ut på, skönhet och fotografering. Eftersom dessa två områden ligger mig varmt om hjärtat så är det detta jag delar med mig av i bloggen. Hoppas ni trivs här och fortsätter kika in med jämna mellanrum!